Trepoängaren

Följ med bakom kulisserna hur Finlands herrar klarar sig i basket-VM i Spanien.
Header

Hårda bud

03.09.2014 13:00 | Skriven av Niclas Lönnqvist i Okategoriserade

Kaixo!

Det var en samling grymt besvikna spelare som lämnade parketten sent i går kväll efter förlusten mot Dominikanska republiken. Petteri Koponen bar ensamt Finland i matchen och fick inte alls stöd av sina lagkompisar. Finland förlorade också för många returer för att på allvar ha kunnat slåss om segern. Uppförsbacken blev för stor när Dominikanska republiken var i förarsätet genom hela matchen. En stor besvikelse kunde också skönjas bland de finska fansen.

LKLAP20140903003052KFFK

 

Foto: Lehtikuva/Heikki Saukkomaa

I kväll klockan 18.30 väntar Turkiet i en ödesmatch. Förlust i den samtidigt som Ukraina slår Nya Zeeland och Finlands avancemangsmöjligheter är borta. Finland slog Turkiet i EM i fjol, men efter det har det turkiska laget genomgått en hel del förändringar. Turkiet är ett storväxt lag, men inte speciellt snabbt. Det måste Finland utnyttja.

Efter några gråa dagar har solen tittat fram i Bilbao och det när snudd på 30 grader varmt. Det finländska inslaget är fortfarande starkt i stan och antalet barnfamiljer som håller på Susijengi är påfallande stort.

Gjorde på måndag ett besök till den vackra staden San Sebastian som är en verklig pärla. Massor med fina krogar, klarblått vatten och en fin sandstrand. En stad väl värd att bekanta sig på en Spaniensemester.

Det var allt för den här gången! Nu gäller det att hålla tummarna för Finland.

auuuuuu!

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.