Trepoängaren

Följ med bakom kulisserna hur Finlands herrar klarar sig i basket-VM i Spanien.
Header

Vilodag

01.09.2014 16:02 | Skriven av Niclas Lönnqvist i Okategoriserade

Kaixo!

I dag var det vilodag för de finländska basketherrarna. Dagen efter den segerrika matchen mot Ukraina rådde det en avslappnad stämning i träningshallen som är belägen på en kulle med en fin utsikt över stan. Spelarna genomförde ett lätt träningspass och många tog tillfället i akt och simmade samt lyfte skrot på gym. Det skämtades friskt mellan spelarna och oss journalister och harmonin i laget är på topp. Det är roligt att följa med ett lag där man också tar saker och ting med en klackspark. Idrott och basket ska ju vara roligt.

Efter segern över Ukraina fick supportrarna träffa landslaget utanför hallen. Det hela påminde om en rockkonsert. Landslagets informatör Mika Mäkelä konstaterade att det var fråga om ett Ruisrock för 10 000 personer.

Koripallon MM-kisat

I morgon möter Finland ett obekant motstånd då Dominikanska republiken blir en ny mätare. Trots det, ska man inte ta något ut i förskott. Fransisco Garcia är en sevärd spelare som kan komma upp i 30 poäng per match. Honom måste Finland se upp med.

Nu är det dags att styra kosan mot San Sebastian för att höra vad chefen Herberts har att berätta. Trepoängaren återkommer i morgon med nya spännande händelser.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.