Trepoängaren

Följ med bakom kulisserna hur Finlands herrar klarar sig i basket-VM i Spanien.
Header

Kaixo

29.08.2014 10:52 | Skriven av Niclas Lönnqvist i Okategoriserade

En något trött trepoängare har anlänt till sin slutdestination. Det är Bilbao och basket-VM som gäller åtminstone en vecka fram över. Från ett soligt och varmt Barcelona till ett grått och disigt Bilbao. Välkomsten på hotellet blev varm. Receptionisten hälsade glatt moi åt mig efter att jag börjat på baskiska Kaixo, som betyder hej. Efter formaliteterna delades det ut en broschyr av polisen i Bilbao. Broschyren är på finska och garanterat guld värd för alla de drygt 7000 finländare på plats i Bilbao.

Måste ännu orera om gårdagens matupplevelse i Barcelona. Kollegan von Wendt som har sinne för smak och vin hade tipsat om ett helt suveränt tapasställe i Barcelona. Det visade sig vara en fullträff. Satt i baren och visste inte vad jag skulle äta så åt det som servitören serverade. Och det blev en sådan kulinaristisk färd att smaklökarna dansar molekylsamba ännu i flera veckor fram över. Otroligt läckra tapas till ett förmånligt pris. Sex olika tapas med flera bärs gick på 25 €.  Gracias Joey! Stället heter Cerveceria Catalana och finns på adressen Carrer de Mallorca, 236, 08008 B20140828197

Okej, dags för basket. Klockan 13 håller det finska laget presskonferens. Då ska vi höra vad Hanno Möttölä har att säga inför morgondagens match mot USA. Trepoängaren återkommer senare i dag.

 

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.